Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Belediye hizmet binasında yapılan Devir teslim törenine, İlçe Başkanı Hasan Engin, yerel seçimde seçilen belediye meclis üyeleri Filiz Teoman, Zeliha Ayverdi İsmailoğlu, Saffet Sargut, Hakan Genç, İl Genel Meclis Üyeleri Halil Özer, Murat Gürşen ile birlikte gitti.    

Belediye hizmet binasında yapılan programda konuşan yeni başkan Atilla Öztürk” Lapseki’ye bir çivi çakabilirsek ne mutlu bize bu güne kadar ilçeye hizmet eden tüm belediye başkanlarına teşekkür ediyorum”dedi.

 Lâpseki’de bel Lapseki Belediye başkanı Eyüp Yılmaz” Hepinizi en kalbi duygularla selamlıyorum. Geçtiğimiz Pazar günü Yapılan Türkiye geleni ve Lapseki’de yapılan yerel seçimler neticesinde  beş yıllığına yeni belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği seçimi yapılmış oldu. Ben yeni seçilen hem belediye başkanı arkadaşımıza ve belediye meclis üyelerine hayırlı olsun diyorum. Aynı zamanda Tüm Türkiye genelinde seçilen arkadaşlara hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum. Beş yıl içerisinde ilçemize yapılacak işleri başta başkanınız olmak üzere takip edeceğiz. Geçtiğimiz iki dönem içerisinde Lapseki bu çevrede en iyi yatırımı alan ve aynı zamanda en iyi yatırım yapan belediyelerden bir tanesi. Hem kamu anlamında yerel olarak ta Lapseki  Belediyesi en iyi yatırım yapan ilçelerden bir tanesi. Devam eden projeler var bunların ilçe için bitmesi çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben Atilla başkana tekrar hayırlı olsun diyor yeni görevinde başarılar diliyorum”dedi.

Yeni seçilen Lapseki Belediye başkanı Atilla Öztürk” 31 Martı atlattık çok adil ve güzel seçim oldu hiçbir taşkınlık olmadan. Bizi destekleyen, desteklemeyen bütün Lâpseki’nin halkına yaşlılarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Geçmiş iki dönemdir belediye başkanlığı yapan Eyüp beye ve ekip arkadaşlarına yapmış olduğu çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Lapseki’ye bir çivi çakabilirsek ne mutlu bize bu güne kadar ilçeye hizmet eden tüm belediye başkanlarına teşekkür ediyorum bundan sonra bizde ilçeye hizmet etmeye çalışacağız”dedi.

 

Devir teslim Alan Öztürk belediye garajında

 

2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Lapseki Belediye Başkan adaylığı için seçime giren Atilla Öztürk, seçimi kazanmasının ardından, Mazbatayı aldıktan sonra Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’dan devir teslim alan Atilla Öztürk, belediye garajında çalışanlarla bir araya geldi.

 

 

 

Ercan Özçetin

Foto: BHA