Güncel

"Projelerimizi tek etek hayata geçireceğiz"

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan mahalli seçimlerde Çanakkale'de Barbaros Mahallesi'ne muhtar adaylığını açıklayan Sezgin Özkan, aza adayları birlikte İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder'e bir ziyarette bulundu.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan mahalli seçimlerde Çanakkale'de Barbaros Mahallesi'ne muhtar adaylığını açıklayan Sezgin Özkan, aza adayları birlikte İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder'e bir ziyarette bulundu. Ziyarette açıklamalarda bulunan Sezgin Özkan, "Barbaros mahallesi için çok projemiz var 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde göreve gelirsek Barbaros Mahallesi sakinlerinin hayatına dokunacak olan projelerimizi tek etek hayata geçireceğiz” dedi.
 
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli seçimlerinde Barbaros mahallesi muhtar adayı Sezgin Özkan, aza adayları Onur Kağan Yalçın, Yaşar Susam, Batuhan Kansu, Tuğba Atasever Şen, Şerif Ali Çakır, Erdoğan Küçük, Ayhan İnan ve Taner İneli ile birlikte adaylık açıklamasının ardından çalışmalarına başladı. Sezgin Özkan ve aza adayları İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder'e bir ziyarette bulundu.
Ziyarette açıklamalarda bulunan Sezgin Özkan, genç bir kadro ile Barbaros Mahallesi yönetimine talip olduklarını söyledi. Barbaros Mahallesi.'nin sorunlarını bildiklerini ifade eden Özkan, "Ben Barbaros Mahallesi'nde esnafım. Mahallenin sorun ve sıkıntılarını çok daha iyi biliyorum çözüm odaklı genç arkadaşlarımla beraber her türlü sorunun üstesinden gelmek için planlamalarımızı yaptık. Özellikle mahallemizde oturan yaşlı ve evden çıkamayacak durumda olan mahalle sakinlerimizin hizmeti ayaklarına götüreceğiz, alışveriş ve maaş çekme gibi işlemlerinde mahalle sakinlerimize yardımcı olacağız. Ayrıca sokak hayvanlarının küpelenmesi veteriner bakımları aşıları gibi konuları da takip etmekle kalmayıp sokak hayvanlarının yemek ve su içme kapları balta olmak üzere bu çalışmaları yaparak sokak hayvanları ile ilgili önlemleri de alacağız. Barbaros mahallesi için çok projemiz var 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde göreve gelirsek Barbaros Mahallesi sakinlerinin hayatına dokunacak olan projelerimizi tek etek hayata geçireceğiz” diye konuştu.
İl Genel Meclis Başkanı Önder ise, Özkan ve aza adaylarına başarılar diledi.

Ercan Özçetin