Güncel

Erkin Saçar, öğrencilerle buluştu

Ülkemizde büyük bir okuyucu kitlesi tarafından sevilen 'Bir Hayalin Peşinden' adlı kitabın yazarı Erkin Saçar, Çan ilçesinde öğrencilerle buluştu. Bu etkinlik, öğrencilere 'Bir Hayalin Peşinden' kitabını okuma fırsatı sunarak yazarlarıyla tanışma şansı verdi.

Eğitim camiasında uzun yıllar aktif bir rol üstlenen ve çeşitli motivasyon seminerleri düzenleyen Erkin Saçar, yazarlık kariyerine "Liderim Öğretmenim" adlı kitapla başlamıştı. Ardından çocukların hayallerini ve hayal güçlerini hedefleyen "Bir Hayalin Peşinden" kitabını yazarak yazarlık dünyasında büyük bir iz bıraktı. Kitap, 8-12 yaş aralığındaki çocuklar için yazıldı ve Eylül 2020'de ilk baskısı yapıldı. Kitabın içeriği ve hayal dünyası, öğrencilerin ilgisini çekti ve kısa sürede büyük bir popülarite kazandı. 2022 Mart itibarıyla 9. baskıya ulaşarak on binlerce çocuğa ulaştı.

Erkin Saçar, farklı şehirlerde yüz yüze veya çevrimiçi platformlarda öğrencilerle buluşma etkinliklerini sürdürüyor. Bu sefer, Çan İlçesi'nde gerçekleştirilen kitap okuma ve imza günü organizasyonu için Çan İlkokulu'na konuk oldu. Saçar, öğrencilere hayal kurma üzerine kısa bir seminer verdi ve ardından kitabını okuyan öğrencilere imza dağıttı.

Ercan Özçetin