Güncel

Geyikli'de doğalgaz çalışmaları devam ediyor

Çanakkale'nin turistik ve tarımsal potansiyeliyle öne çıkan Geyikli Beldesi'nin Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Aksa Çanakkale Doğalgaz Şirket Müdürü Çağdaş Adıbelli ile bir araya gelerek doğalgaz çalışmalarını değerlendirdi.

Çanakkale'nin turistik ve tarımsal potansiyeliyle öne çıkan Geyikli Beldesi'nin Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Aksa Çanakkale Doğalgaz Şirket Müdürü Çağdaş Adıbelli ile bir araya gelerek doğalgaz çalışmalarını değerlendirdi. Geçtiğimiz yıl doğalgaz altyapısına kavuşan Geyikli, çevre temizliği ve enerji verimliliğini artırmayı hedefliyor.

Ziyarette, geçtiğimiz yıl tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından 2024 yılında da Geyikli'de doğalgaz çalışmalarının devam edeceği belirtildi. Aksa Çanakkale Doğalgaz Şirketi Müdürü Adıbelli'nin detaylı bilgi verdiği ziyaret, beldede doğalgaz altyapısının genişletilmesi ve iyileştirilmesine odaklanıyor.

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Aksa Çanakkale Doğalgaz Şirket Müdürü Çağdaş Adıbelli ile 2024 yılı programını gözden geçirdik. Sahil kesiminin alt yapı hat döşeme işleri büyük oranda tamamlandı ve geriye kalan kısımların da hızlıca tamamlanacağını belirtti. Müdürümüz Çağdaş Bey'e, Geyikli'deki özverili çalışmaları için Geyikli adına teşekkür ederim" dedi.

Geyikli Beldesi'nin doğalgaz altyapısının genişletilmesi, çevresel sürdürülebilirliği artırmanın yanı sıra enerji kullanımını daha verimli hale getirme hedefine katkı sağlayacak. 2024 yılında yapılacak çalışmalarla, beldenin enerji altyapısı daha da güçlenecek ve sürdürülebilir bir çevre için adımlar atılacak.

Tuğba Kulasoy