Güncel

Belediye Meclisini En Çok Takip Eden Vatandaşa Plaket

Lapseki belediye başkanı Eyüp Yılmaz, en çok belediye meclisini takip eden emekli işçi Yaşar Çırak’a teşekkür plaketi verdi.

Lapseki Belediye başkanı Eyüp Yılmaz, İlçede yaşan işçi emeklisi Yaşar Çırak’a Mart ayı meclis toplantısında, Lapseki’de belediye meclis toplantılarını en çok izleyen vatandaş olarak kendisine plaket verdi. Belediye başkanı Eyüp Yılmaz’ Yaşar bey bizim belediye meclis toplantılarımızı en çok izleyen arkadaşımız biz bundan son derece mutlu olduk yaptığı eleştirileri değerlendirdik çalışmalarımızı o ölçüde dikkate alarak yaptık memleket hepimizin kendisine teşekkür ediyoruz”dedi. 

Plaketi alan Yaşar Çırak” Sayın Belediye başkanım ve  belediye meclis üyeleri, gösterdiğiniz ilgiye verdiğiniz bu plaket için sizlere çok teşekkür ediyorum.  Ben sadece vatandaşlık  görevimi yerine getirdim sizler ilçem için aldığınız kararları takip ettim. Bazılarını kendi sosyal medya hesabımdan eleştirdim yazdığım oldu. Dediklerimin bazıları yapıldı sizlerden memnunum, belediye başkan yardımcısı Aynur Hanım allah razı olsun her telefon açtığımda cevap verdi dediklerimi yapmaya gayret gösterdi imkanlar ölçüsünde. İnşallah bende bir dönem bağımsız olarak doğruları hemen söylediğim için hiçbir parti beni kabul etmedi bende bağımsız belediye meclis üyesi adayı oldum. Şimdi tüm partilerin belediye başkan adaylarını davet ettim seçim çalışmalarından dolayı katılamadılar onlara da teşekkür ediyorum”dedi.

Daha sonra belediye başkanı ve tüm meclis üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Ercan Özçetin