Güncel

Köy Hayır Yemeklerine AK Parti tam kadro katılıyor

Lapseki, belde ve köylerinde yaz ayları başlarında yapılmaya başlanan köy hayır yemeklerine, Lapseki AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin, il genel meclis üyeleri Halil Özer ve Murat Gürşen ile birlikte tam kadro olarak katılıyorlar.

Hafta sonu, Lapseki’ye bağlı  Alpagut, Balcılar, Beyçayır ve Kocabaşlar köylerinde düzenlenen hayır yemeklerinin hepsine, il genel meclis üyeleri Halil Özer ve Murat Gürşen ile birlikte katılan Lapseki AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin” Yaz ayları başlarında köylerimizde başlayan köy hayır yemeklerine ilçe teşkilatı olarak hepsine katılmaya çalışıyoruz. Bazen ilçe yönetim kurulunda yaptığımız program doğrultusunda gurup halinde katılıyor mümkün olduğu takdirde hep birlikte katılıyoruz.

İl Genel meclis üyesi arkadaşlarımız köy muhtarları ile birlikte sürekli görüşüyorlar köylerdeki talepleri değerlendiriyorlar. Köy hayır yemklerine katılarak köyde yaşan vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz köylerimizde yapılan köy hayır yemeklerini rabbim kabul etsin”dedi.

 

Ercan Özçetin