Güncel

Coşkuyla Kutlanan Gündoğdu Ailesi Sünnet Cemiyeti

Lapseki’de özellikle inşaat sektörünün gelişmesinde büyük rol oynayan Gündoğdu ailesinin Fatih ve İsmail Gündoğdu’nun oğulları  Mehmet ve Yunus Emre’nin sünnet düğününde cemiyetin bulunduğu alan tamamen dolunca kordonda yürüyüş alanlarına tekrar davetliler için masalar kuruldu. Gündoğdu ailesinin ne kadar çok sevildiği bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

 

Gündoğdu ailesinin sünnet cemiyetine, Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, İç işleri Bakan Yardımcısının eşi Kevser Turan, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektörü  Cüneyt Erenoğlu, Geçmiş dönem Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Lapseki Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Engin Gür , AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Sevinç, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gündoğdu Kardeşler, Ahmet, Fatih ve İsmail Gündoğdu, kendi sosyal medyadan yaptıkları paylaşım da ,Evlatlarımız, Mehmet ve Yunus Emre’nin sünnet şölenine katılarak bizleri onurlandıran, mutlu günümüzde yanımızda olup sevincimizi paylaşan başta protokol mensuplarına, siyasi parti, meslek, oda ve STK temsilcilerine ve tüm kıymetli dostlarımıza sonsuz şükran ve minnet duygularımızla teşekkür ederiz.  GÜNDOĞDU AİLESİ, paylaşım yaparak  teşekkür ettiler.

 

Ercan Özçetin