Güncel

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Liselere Giriş Sınavı'nda (LGS) başarılı sonuç elde ederek aldıkları puanla ilk 10’a giren Bigalı öğrenciler Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ödüllendirildiler. Düzenlenen  program ile başarılı öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Eğitime destek olmak amacı ile her projeye önem veren Biga Ticaret ve Sanayi Odası, bir yandan iş dünyasına yön verirken bir yandan da desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Liselere Giriş Sınavı'nda (LGS) başarılı sonuç elde ederek aldıkları puanla ilk 10’a giren Bigalı öğrenciler yönetim tarafından ödüllendirildi. Ödül programına  Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, yöneticiler, öğretmenler, Öğrenci ve aileleri katıldı.  Programda bir açıklama yapan Biga TSİ Başkanı Şadan Doğan " Bigamızda zorlu koşullara rağmen eğitimde başarılı bir grafik çizilmesinde emeği olan başta Biga İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan Bilen olmak üzere tüm öğrencilerimizi, ailelerini, öğretmen ve idarecilerimizi kutluyoruz. Biga Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitimi öncelikli konularımız arasında tutmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından  Yönetim Kurulu Başkanı  Şadan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri Liselere Giriş Sınavı'nda (LGS) başarılı sonuç elde ederek aldıkları puanla ilk 10’a giren Bahçeşehir Koleji, Kampüs Koleji ve Biga Ortaokulu öğrencilerine ödülleri takdim edildi.

 

Haber Merkezi