Güncel

Bir Çok Köyümüzde Çalışmalar Devam Ediyor”

Lapseki köylere hizmet götürme birliği tarafından ilçeye bağlı köylerin bir çoğunda küçük büyük çalışma yapılıyor.

Lapseki Köylere Hizmet Götürme birliği daimi meclis üyeleri AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Halil Özer, Murat Gürşen, ilçeye bağlı köylerde köylerde yapılan çalışmaları yerinde görmek ve bilgi almak için köy köy geziyorlar.

Lapseki Köylere Hizmet Götürme birliği daimi meclis üyeleri AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Halil Özer, Murat Gürşen, ilçeye bağlı Doğandere  köyünde  yapılan köyün içme ve kullanma suyunu karşılayan  100 tonluk su deposu inşaatı tamamlamadı  köy muhtarları Ekrem Arslan ile birlikte su deposunun yapıldığı alanı gezdiler.

 AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Halil Özer, Murat Gürşen, yaptıkları ortaklaşa açıklamada” Köylere hizmet götürme birliği olarak küçük büyük köy ayrımı yapmadan insanın yaşadığı her köye hizmet etmeye imkanlar ölçüsünde devam ediyoruz. Birliğimizde aldığımız karar doğrultusunda Doğandere  köyünde  yapılan köyün içme ve kullanma suyunu karşılayan  100 tonluk sunu gezdik çok güzel olmuş köyümüze hayırlı olsun. Köylerimize yaptığımız bu çalışmalarda bizlere her zaman destek olan ilçe Kaymakamı Emre Öztürk, Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve İçişleri Bakan yardımcısı Bülent Turan’a çok teşekkür ediyoruz, şeklinde konuştular.Ercan ÖZÇETİN