Güncel

Yeni özel idare müdürü göreve başladı

Bir süredir vekaleten İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan’ın yürüttüğü Özel İdare Müdürlüğü'nü yeni müdür Özgür Sürer devraldı.

Bir süredir vekaleten İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan’ın yürüttüğü Özel İdare Müdürlüğü'nü yeni müdür Özgür Sürer devraldı.

Lapseki’ye atanan yeni özel idare müdürü Özgür Sürer, 1974 yılında Ankara’da doğmuş, babasının emniyet mensubu olmasından sebebiyle ilk ve orta öğrenimini Aydın ilinde tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği bölümünü 1992 yılında kazanıp 1997 yılında jeoloji mühendisi olarak Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde göreve başladı.2005 yılında Kırklareli İl Özel İdaresine jeoloji mühendisi olarak göreve atandı. 2013 yılına kadar kontrol mühendisi olarak çalışmalarına devam etti. 2013 yılında İçişleri Bakanlığı görevde yükselme sınavını kazanarak Kırklareli İl Özel İdaresine plan bütçe ve yatırım ve inşaat müdürü olarak göreve devam etti. Sırasıyla 2013-2015 yılları arasında Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü 2015-2018 yılları arası Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü, 2018-2021 yılları arası Yazı İşleri Müdürlüğü görevi yaptı. Çanakkale Valilik makamının 02-04-2012 tarihli atama onayı ile birlikte Lapseki İlçe Özel İdare Müdürü olarak göreve başladı.
Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinden olanve iyi derece İngilizce bilen yeni özel idare müdürü Özgür Sürer evli ve bir kız babası.

Ercan Özçetin