Güncel

''İşte basit akıl işte basiretsizlik sonuç boru siyaseti''

Lapseki AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, İYİ Parti GİK üyesi ve yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Rıdvan Uz’a yaptığı yazılı açıklamada büyük tepki gösterdi.

Lapseki AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, İYİ Parti GİK üyesi ve yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Rıdvan Uz’a yaptığı yazılı açıklamada büyük tepki gösterdi.
 
İYİ Parti GİK üyesi ve yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Rıdvan Uz, geçtiğimiz günlerde Lapseki’nin çardak beldesinde soğuk hava deposu açılışında yaptığı açıklamalara, AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin  kendi sosyal medya hesabından çok sert açıklamada bulundu.

Ergin “Mevcut Genel Başkanlarının İçişleri Bakanı olduğu bir dönemde borularla bankaların hortumlandığı siyasetin yetiştirdiği siyasetçilerden olan Sayın Rıdvan Uz Çardağımızdaki soğuk hava deposunun açılışındaki söylemleriyle, başarılı olmuş, toplumun çoğunluğunun takdirini kazanmış kişileri töhmet altında bırakacak, akıldan uzak, ve fütürsuz hitabıyla sadece variyetini ispat ve muhatap alınma çabasındadır. Üstelik kendileri Ak Parti Çardak Belde Teşkilatımızın dadavet edilip orada ağırlanıyor olmalarına rağmen, örf ve adetlerimizdeki misafirperverlikten de siyasi düsturdan uzak bir çizgide olduğunuda açıkça göstermişlerdir. Kusura bakmayın Rıdvan Bey ,bu söylemleriniz ne çorbaya tuz, ne maymuna muz olur!!! Sizler davete icabet eden misafirlerinize mütemadiyen bu şekilde hakaret mi edersiniz? Yaptığınız sadece şovdur, siyasi ahlaktan bahsederken bu denli etiğin dışına çıkarak mesnetsizce kimin ne kadar aşağıda olduğunu ispat etmiş bulunmaktasınız.
Henüz geçen hafta Genel başkanınız Meral Hanım, toplumun çoğunluğunun desteğini olarak seçilen Sayın Cumhurbaşkanımızı Natenyahu’ya benzettiğin de bu ağzınıza çok yapışan ahlak borularınızı nereye saklamıştınız? Lütfen açıklayınız. Kusura bakmayınız ama dünya mazlumlarını kucaklayan yapısıyla, ensar olmanın aidiyetiyle, ataletli ve toplumun takdirini kazanmış Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a söz söyleyecek ve ahlak dersi verecek son kişiler sizlersiniz!!! Haddinizi bilin! Bayağılaşmayın!!! “dedi.
 
Ercan Özçetin