Güncel

‘’Devletin kaynaklarının nasıl israf edildiğini ve birilerine peşkeş çekildiğini farkındalar’’

Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki İlçe Başkanlığı köyleri ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretler sonunda İlçe başkanlığı ‘’İnsanlarımız artık yaşanılanları değerlendiriyor, sorguluyor'' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki İlçe Başkanlığı köyleri ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretler sonunda İlçe başkanlığı ‘’İnsanlarımız artık yaşanılanları değerlendiriyor, sorguluyor. Kendileri borç batağındayken devletin kaynaklarının nasıl israf edildiğini ve birilerine peşkeş çekildiğini farkındalar’’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, Umurbey belediye başkanı Erdal Doğan, il genel meclis üyesi Özkan Aldemir ve tarım ve Kooperatifçilikten sorumlu başkan yardımcısı Zöhre Koç; Beybaş, Sındal, Ecialan ve Balcılar köylerine giderek üyelerle, muhtarlarla ve köylülerle bir araya geldiler.
Ziyaretlerde CHP üyeleri köy sakinleri ile görüşerek, Köylerde hayatın tüm zorluklarıyla ve yoğun bir tempoyla devam ettiğini, köylülerin bir yandan da yem ve zirai ilaçların pahalılığının insanları perişan ettiğini belirtti.

KADIN KOLLARI DALYAN MAHALLESİ’NDE
Öte yandan CHP İlçe Kadın Kolları da yoğun programına devam ediyor.   Mahalle temsilciliğinin hedef ve programı çerçevesinde Kadın Oluşumlarından Sorumlu başkan Yardımcısı Birgül Çosgun, Kadın Kolları İlçe Sekreteri Mersiye Vural ile Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Dalyan Mahallesi temsilcisi Emel Erol ile Dalyan Mahallesini ziyaret ettiler.

‘’İNSANLARIMIZ ARTIK YAŞANILANLARI DEĞERLENDİRİYOR’’
Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki ilçe başkanlığı tarafından ziyaretlere ilişkin yapılan açıklamada, ‘’Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki ilçe başkanlığı olarak mahallelerde köylerde ev ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu ziyaretlerimizde insanlarımızın hatırını soruyor, varsa herhangi bir sıkıntısı yardımcı olmaya çalışıyoruz. Özellikle bir yıldır evlerinde kapalı kalan insanlarımız, bu ilgimizden son derece memnun kalıyorlar.  Köylerde de ilginin yani sıra "seçim mi var?" sorusuyla karşılaşıyoruz çünkü uzak olduğu için sadece seçim zamanlarında gidilmiş. Normal zamanlarda gidilip hatırlarının sorulması şaşkınlık yaratıyor. Kahvelerde ve birebir konuştuğumuz herkes üretim ve hayvancılık için gerekli olan yem, zirai ilaç ve gübrenin pahalılığından şikayetçi. Ama insanlarımız artık yaşanılanları değerlendiriyor, sorguluyor. Kendileri borç batağındayken devletin kaynaklarının nasıl israf edildiğini ve birilerine peşkeş çekildiğini farkındalar. Bu farkındalık Türkiye'ye barışı, huzuru, kardeşliği, eşitliği getirecek ve aydınlık bir geleceğe taşıyacaktır. İktidar yürüyüşümüzde dostlarımızla ve tüm kadrolarımızla birlikte çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz! İyi ki CHP var! CHP varsa umut var!’’ denildi.

Tuğba Kulasoy