Kongreye ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay,  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Pelin Kanten, Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Okhan Akdur’un yanı sıra çok sayıda dekan, akademisyen, STK temsilcisi ve öğrenci katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, ÇOMÜ faaliyetlerini tanıtan kısa film gösterimi, müzik dinletisi ve açılış konuşmaları ile devam etti.
 
Açılışta konuşan Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, “ÇOMÜ olarak böylesine güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Birçok ilden ve ülkeden gelen bilim insanlarıyla burada örgütsel davranış alanında ortaya konan çalışmaları takip edeceğiz. Kongrede emeği geçen tüm bilim insanlarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
Açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. İnci Erdem Artan Moderatörlüğünde Prof. Dr. Cavide Uyargil, Prof. Dr. Mahmut Paksoy, Prof. Dr. Ayşe Çiğdem Kırel ve Dr. Öğr. Üyesi Esra Aydın'ın konuşmacı olarak katıldığı panele geçildi. “Hibrit Çalışmanın Davranışsal Boyutları” başlığında gerçekleştirilen panelde konuşmacılar, hibrit çalışmanın iş hayatına ve çalışanlara olumlu ve olumsuz etkilerini ele aldı. Panel, soru cevap kısmı ile sona erdi.  

Haber Merkezi