Yeni yılın ilk günlerinde, Çanakkale Belediyesi kültür merkezinde’ veren  ‘Yeni Yıla merhaba konseri’nde izleyiciler salonu doldururken müzik severlere muhteşem bir gece yaşattılar.

 

Çalışmalarını Çardakta hazırlanan Çardak Türk sanat müziği korası, Sazlarla birlikte 60 kişiden oluşan Çardak Belediyesi Türk Sanat Müziği korosunun başka bir özelliği ise tamamının emekli ve Çardak beldesinden olması. Çardak Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu,  Çanakkale Belediyesi kültür merkezinde’ verdiği konsere Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, CHP Lapseki ilçe Başkanı Mehmet Selamsız , CHP İl genel meclis üyesi Ali Özkan Aldemir izleyenler arasında yer aldılar.

Konser sonrasında kısa bir konuşma  yapan Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci” Sizlerle Çardak halkı adına gurur duyuyorum bu denli güzel bir gece geçirdiğinizden dolayı. Hepiniz çok başarılısınız sizleri kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum. Ayrıca bize bu akşam burayı tahsis eden Çanakkale belediye başkanına ayrıca çok teşekkür ediyorum”dedi.

 

Ercan Özçetin