Çanakkale İl Özel İdaresi ekipleri, Musaköy köyünde meydana gelen şiddetli yağışların ardından oluşan su birikintilerine karşı önlem almak üzere su tahliye çalışmalarına başladı. Yağışların etkisiyle köy içinde oluşan su birikintilerini ortadan kaldırmak ve köylülerin güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen koruge boru çalışması hızla devam ediyor.

İl Özel İdare ekipleri, Musaköy köyünde başlattıkları su tahliye çalışması ile yağışların olumsuz etkilerini en aza indirmeyi hedefliyor. Musaköy köyü sakinlerinin rahat ve güvenli bir yaşam sürmelerini sağlamak adına gerçekleştirilen bu altyapı çalışması, su birikintilerini ortadan kaldırarak köy içinde oluşabilecek olumsuz durumları engellemeyi amaçlıyor.

Çalışmaların hızlı ilerlemesi beklenirken, İl Özel İdare ekipleri tarafından yürütülen su tahliye çalışmalarının köylülerin günlük yaşamını olumsuz etkileyen su birikintilerini bertaraf etmede etkili olması planlanıyor. Çanakkale İl Özel İdaresi, şehir genelinde altyapıyı güçlendirmeye yönelik yaptığı çalışmalarla bölge halkının yaşam standartlarını yükseltmeyi ve çevresel sorunları en aza indirmeyi amaçlıyor.

Tuğba Kulasoy