Çanakkale, her gün farklı bir güzellikte batan günüyle, Fotoğrafçı ve Yazar Birsel Yağmur Keskin'in objektifinde sanatseverlerle buluştu. Çanakkale'nin dört mevsimdeki güzelliklerini ve gün batımındaki eşsiz atmosferini resmeden Keskin, düzenlediği sergiyle adeta bir sanat şölenine imza attı.

"Havada Aşk Kokusu Var, Karanlık Günlerin Işığı Çanakkale" isimli sergi, Çanakkale Belediyesi Yazar ve Sanatçı Evi'nde gerçekleşti. Serginin açılışına katılan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sanatseverlerle bir araya gelerek serginin açılışını gerçekleştirdi.

Sergide, Fotoğrafçı – Yazar Birsel Yağmur Keskin'in objektifinden yakalanan Çanakkale'nin güzellikleri sergileniyor. Gün batımları, mevsim değişimleri ve şehrin farklı yüzleri, sanatseverlere görsel bir şölen sunuyor.

Sergi, 17 Şubat tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak. Çanakkale'nin benzersiz manzaralarını ve günbatımındaki muazzam atmosferi yakından görmek isteyenler için fırsat niteliğinde olan sergi, şehirde sanatın önemli bir buluşma noktası haline geldi.

Tuğba Kulasoy