Ayvacık Belediyesi, yaz sezonu öncesi ilçedeki önemli yol güzergahlarından olan Sanayi Yolu, Ali Nihat Tangör Caddesi ve Edremit Caddesi'nde yol yenileme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Mesut Bayram, yolları modernize ederek, ilçenin daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayacaklarını söyledi.

Ayvacık Belediyesi'nin üst yapı çalışmalarını hızlandırırken, Belediye Başkanı Mesut Bayram, ilçenin en çok kullanılan yol güzergahlarından olan Sanayi Yolu, Ali Nihat Tangör Caddesi ve Edremit Caddesi'nde başlatılan yeniden yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Doğalgaz döşeme çalışmalarının ardından bozulan yolları kısa sürede tamamlama hedefinde olduklarını belirten Başkan Bayram, ayrıca Atatürk Caddesi'nin kaldırımlarıyla birlikte tamamlandığını ve şimdi sıranın diğer ana caddelere geldiğini söyledi.

Başkan Bayram, yaptığı açıklamada, "İlçede alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına da büyük önem veriyoruz. Halkımızın en çok kullandığı ana caddelerdeki bozulmaları gidererek ulaşımı rahatlatmayı hedefliyoruz. Sanayi Yolu'nda başlattığımız çalışmaları kısa süre içinde tamamlayarak, Ali Nihat Tangör Caddesi ve Edremit Caddesi'nde de benzer düzenlemeleri gerçekleştireceğiz. Toplamda 20 milyona yakın bir bütçeyle kendi öz kaynaklarımızdan bu projeyi hayata geçireceğiz. Yollarımızı modernize ederek, ilçemizin daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayacağız. Yapılan bu çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi

Tuğba Kulasoy