Lapseki Belediyesi sahil sosyal teksileri  2 de yapılan Lapseki kültürü dayanışma ve yardımlaşma derneği 3. Olağan Yönetim kurulu toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Divan Başkanlığına Hasan Gezeroğlu, Başkan yardımcılığına Mustafa Kafadar, Kâtip üyeler Mehmet Yavaşoğlu, Rebii Kocabıyık divan gözlemciliği ise Sadettin Gündüz yaptı.

Lapseki kültürü dayanışma ve yardımlaşma derneği 3. Olağan Yönetim kurulu toplantısına teşkilat ile birlikte katılan Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk” Bu derneği bende yakından takip ediyorum, Lapseki’de en çok işleyen, yardım yapan derneklerden bir tanesi bizimde  Lapseki Belediyesi olarak amacımız Lapseki’ye hizmet etmek, Lapseki’deki yardıma muhtaç insanlara hizmet etmek. Biz her zaman bu derneğimizin yanında olacağız daha önce şahsi olarak yardım ediyorduk şimdi belediye olarak yanlarında olacağız”dedi.

Milliyetçi  Hareket Partisi Lapseki İlçe Başkanı Hüseyin Sevinç” Bu derneğin bu kadar önemli olduğunu şahşen bilmiyordum. Sadettin muhtarımız bazen geliyordu bir şeyler lazım falan diye yardımcı olurduk  fakat şurada söyledikleri çok önemli yaşlılara ve çocuklara özellikle  yapılan yadımlar çok önemli. Hepimiz bunları bilmeyebiliriz  fakat özellikle muhtarlar  ve bu dernek sayesinde bu iş çok olumlu yerlere doğru gidiyor inşallah daha başarılı olurlar biz elimizden gelen desteği vermeye  söz veriyoruz  her halde bunu herkes bu şekilde düşünüyordur yaptıkları için sayın başkan ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyoruz”dedi.       

Yönetim  Asil: Hasan ÇARIKÇI

1) Nedim MENEKSEOGLU

2) İbrahim AKYOL

2)Ali ATES3) Meryem SECGIN

3) Behice AKYOL 

4)Betül YALCINKAYA

4)Seda KASIKCI 5)

Sadettin OZKAN

5)Rebi KOCABIYIK

6)Mehmet ALTAY

6)Necdet ACAR

7)Fahrettin YILDIZ

7)Mustafa UYANIK

Denetim Kurulu Asil: Denetim Kurulu Yedek:

1)Aydın AKA

1)Kudret CAGLAV

2)Kemal YALCINKAYA 2)Erkan CAN

3)Muslüm MUTLU 3)Fevziye GEZiCi

 

Ercan Özçetin