Lapseki, 24 Haziran 2024 – Lapseki Belediyesi, eşsiz manzaralı Dalyan Mahallesi'nde yeni hizmete açılan halk plajıyla vatandaşlara deniz keyfi sunuyor. Çanakkale Boğazı'nın kıyısında bulunan Lapseki ilçesi, plaj hizmetlerini en uygun şekilde sunan nadide bölgelerden biri olarak öne çıkıyor.

Dalyan Halk Plajı Yenilendi

Dalyan Belediye Halk Plajı, Lapseki Belediyesi tarafından yenilenerek hizmete açıldı ve vatandaşlar şimdiden güneşin ve denizin tadını çıkarıyor. Plaj, uygun fiyatları ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla dikkat çekiyor. Bayram tatilinde ve sonrasında yoğun ilgi gören plaj, 10:00 - 20:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Şemsiye ve 2 şezlongun kiralama ücreti ise sadece 50 TL. Büfe ve restoran hizmetlerinin de bulunduğu plajda fiyatlar oldukça makul seviyede.

Tatilciler İçin İdeal Bir Destinasyon

Lapsekili vatandaşlar, bu imkanlar sayesinde şehir dışına çıkmadan doğal güzellikler içinde tatil yapmanın keyfini çıkarıyorlar. Dalyan Halk Plajı, hem yerli hem de yabancı turistler için ideal bir destinasyon olma yolunda hızla ilerliyor.

Dalyan Halk Plajı'nın Özellikleri

Dalyan Halk Plajı, geniş ve temiz kumsalı, berrak denizi ve modern olanaklarıyla dikkat çekiyor. Büfelerden restoranlara kadar her türlü ihtiyaca cevap veren plaj, tatilcilerin konforunu ön planda tutuyor. Plajda güneşin ve denizin tadını çıkaran vatandaşlar, doğa ile iç içe bir tatilin keyfini sürüyor.

Ercan Özçetin