AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin, İl Genel Meclis Üyeleri Halil Özer, Murat Gürşen ve Muhtarlar derneği başkanı Mehmet  Özgün’ünde katıldığı kahvaltı programına köy muhtarların yanı sıra Lapseki Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sadettin Özkan, Gazi Süleyman Paşa mahallesi Muhtarı Tarık Kaçan, Dalyan Mahallesi Muhtarı Volkan Çakır’da katıldı.

Kahvaltı sonrasında kısa bir konuşma yapan Çanakkale AK Parti Milletvekili Ayhan Gider” Aslında ben bu gün siz muhtarlarımızı dinlemeye geldim konuşmak yerine sizlerin sorunlarını dinlemeyi tercih ediyorum. Muhtarlığın ne kadar zor olduğunu iyi bilenenlerdenim. Çünkü size laf söyleyemeyen ailenize, eşinize, çocuklarınıza laf söyler dolayısıyla bu seçimlerden sonra sadece sizi değil ailelerinizi de tebrik ediyorum Allah önce onlara güç kuvvet kolaylık versin benim selamımı ailelerinize iletirseniz memnun olurum. Yerel seçimlerden çok kısa bir süre sonra köylere hizmet götürme birliği seçimi yaşadık ve bunda da gördük ki muhtarlarımız, icraat, iş anlamında Ak Parti’ye güveniyor, il genel meclis üyelerimize güveniyor ve bütün ilçelerimizde açık ara AK Parti il genel meclis üyeleri köylere hizmet götürme birliği yönetimine girdiler evet bu millet bize biz bu millete lazımız ve birlikte yürümek  zorundayız  bu konuda da herkesle hem fikiriz. Lapseki bu anlamda çalışması keyifli bir yer ben il müdürlüğünden genel sekreterliğinden öncede görev yaptığım zaman içerisinde  Lapseki’yi biliyor ve serdim. Muhtarların kavga döğüşle değil de iş odaklı konulara yaklaştığını bilirim Lapseki’de . Dünyanın en güzel yerinde yaşıyoruz Allah taraflıdan verilmiş bir nimet ha bunu kullar olarak ta çalışarak daha iyiye, daha güzele ulaşarak vatandaşlarımızı  en mutlu şekilde yaşatmak zorundayız”dedi.

Daha sonra muhtarların sorunlarını dinleyen AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ilçeden ayrıldı.

 

Ercan Özçetin