Genç çiftler Ayça ve Süleyman’ın nikâhlarını ise Lapseki Belediye başkanı Atilla Öztürk kıyarken nikah şahitliğini ise, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan  yaptı.

Nikah töreninden sonra kısa bir konuşma yapan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan” Bizim için düğün sadece oyun oynaş bir ortam değildir. Biz vatanını seven, bayrağını tanıyan bilen insanların nikâhlarında olmaktan çok büyük onur duyarız çünkü biliriz ki toplumun temeli ailedir. Ne kadar güçlü aile o kadar güçlü toplumdur .Şunu söylemek isterim, evlilikte her uzun işte olduğu gibi her gün eşit olmaz, aynı olmaz bazen yağmur olur, bazen kış olur, bazen güneş,  bazen bulut olur, bazen düz bazen engebeli yol olur ama ne olursa olsun beraberce iletişim içerisinde, sevgimizi, saygımızı hep göz önünde bulundurursak aşılmayacak engel olmaz”dedi.

Düğün törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Geçmiş dönem Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Belediye Başkanı Atilla Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin, İl Genel Meclis üyesi Murat Gürşen, Geçmiş dönem belediye başkanı Eyüp Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldığı düğün töreni geç saatlere kadar sürdü.

 

Ercan Özçetin