Çanakkale Barosu’nda uzun yıllar boyunca hizmet veren ve meslek hayatı boyunca birçok önemli davada yer alan Avukat Işık İşgüden, dürüstlüğü, çalışkanlığı ve mesleğine olan bağlılığı ile tanınmıştı. Avukat Işık İşgüden, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Necip Paşa düzenlenen cenaze törenine Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı, ailesi, sevenleri, avukatlar ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazı öncesinde duygularını paylaşan Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, "Bugün ebediyete Çanakkale için hepimiz için çok özel birini uğurluyoruz. Benim hayatımda öğrencilik yıllarımda syaj yaptığım dönemde mesleğimde tüm hayatımda çok önemli bir yeri vardır Işık abinin, ondan çok şey öğrendik. Bir ışıktı bizim için. Işık olmaya devam edecek. Birçoğumuz için öyle burada. Hepimizle çok güzel, çok özel anıları var. Onun gülümsemesini, gülüşünü hiç unutmayacağız. Öğütlerini hiç unutmayacağız. Çanakkale'miz için bir kimliği bir tarihi uğurluyoruz. Işık abimiz, ışıklar içinde uyusun. Onu asla unutmayacağız" diye konuştu.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Avukat Işık İşgüden, şehir mezarlığında toprağa verildi.

Ercan Özçetin

Foto:BHA