Öğle saatlerinde iş yerinde Lapseki İlahi gurubu ve adından imamlar tarafından kuranı kerim dinletisi sonrasında Çanakkale il müftüsü Mustafa Bilgiç’in evlilikle ilgili sohbetinin ardından Çanakkale’den gelin alımı gerçekleşti. Bir çok davetlinin düğün töreninde yer alırken İç işeri Bakan yardımcısı Bülent Turan’ın eşi Kevser hanım gün boyu cemiyet sahibi İbrahim Evran’ın eşi Azime hanımı yalnız bırakmadı. Ayrıca AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İYİ Parti İlçe Başkanı Yakup Uzun düğün törenine katılarak genç çifte mutluluklar diledi.

Akşam Çanakkale’de düzenlenen düğün törenine ise geçmiş dönem AK Parti Çanakkale Milletvekilliği yapan Jülide İskenderoğlu ve bir çok siyasinin katıldığı düğün törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’da düğün törenine katılarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Bizde Sümeyra ve Yunus çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Cemiyet Sahibi İbrahim Evran” Beni bu mutlu günümüzde uzaktan yakından gelen ve gelemeyip telefonla arayarak yalnız bırakmayan her kese çok teşekkür ediyorum Allah herkesten razı olsun”dedi.

 Ercan Özçetin