Lapseki CHP İlçe Başkanlığı, 8 Nisan Romanlar gününde planladığı etkinlikleri pandemi nedeniyle ertelemişti. Vaka sayısındaki olumlu düşüşle CHP’liler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile 8 Nisan Dünya Romanlar gününü birleştirerek gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kaldığı 8 Nisan Dünya Romanlar günü etkinliğini 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı coşkuyla birleştirip kutladı.
Şen Mahalle’de gerçekleştirilen etkinliğe, Lapseki CHP İlçe Başkanı Yaşar Genç, CHP İlçe Sekreteri Mustafa Vural, CHP’li Lapseki Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bilgin, İl Genel Meclisi CHP’li üyesi Ali Özkan Aldemir, CHP Kadın kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Birgül Coşkun, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Avcı, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Büyük bir coşkuyla geçen etkinlikte CHP Meclis Üyesi Mehmet Bilgin tarafından alınan hediyeler Şen Mahalleli miniklere dağıtıldı. Şen mahalle sakinleri de anlamlı etkinlikten dolayı duydukları memnuniyetleri ifade ederek CHP yönetimine anlamlı günde gerçekleşen etkinlik için teşekkür etti.

İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kaymakamlığın ve partimizin düzenlediği törenden sonra, ilçe başkanımız Yaşar Şaban Genç, ilçe sekreterimiz Mustafa Vural, belediye meclis üyemiz Mehmet Bilgin, il genel meclis üyemiz Özkan Aldemir, Kadın oluşumlarından sorumlu başkan yardımcımız Birgül Coşgun, Kadın Kolları başkanımız Gökçe Özdil, Gençlik kolları başkanı Hakan Avcı ve yöneticilerimizin katılımıyla Gazi Süleyman Paşa mahallesi Şen sokaktaki gençlerimiz ve çocuklarımızla bir araya gelerek bayramı burada da coşkuyla kutladılar. Belediye meclis üyemiz Mehmet Bilgin'in temin ettiği ve 0-12 yaş aralığındaki bütün çocuklarımıza alınan hediyeler de dağıtıldı. Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm dünyaya değer. Bu mutluluğa vesile olduğu için Mehmet Bilgin'e teşekkür ediyoruz’’ denildi.

Tuğba Kulasoy