Umurbey Belediyesi, emlak ve iş yeri, çevre temizlik vergisinin ilk taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs Pazartesi günü olduğunu duyurdu.
Mayıs ve kasım aylarında iki taksit halinde ödenmesi gereken emlak ve iş yeri, çevre temizlik vergilerinin ilk taksitleri ödenmeye başlandı. Umurbey Belediyesi de vatandaşların vergilerini geciktirerek cezalı duruma düşmemeleri ve son güne bırakılarak veznelerde yığılma olmaması için vatandaşlara çağrıda bulundu. 
Belediye tarafından yapılan açıklamada, mükelleflerin ödemelerini 31 Mayıs Pazartesi günü mesai bitimine kadar Umurbey Belediyesi’nde yer alan veznelere yapabilecekleri açıklandı.

 ‘’SON GÜN 31 MAYIS’’
Umurbey Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, ‘’Değerli Vatandaşlarımız;2021 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksiti ile 7256 Sayılı kanun kapsamındaki Yapılandırdığınız borcunuzun taksit ödemeleri için son gün 31 Mayıs 2021 Pazartesi'dir. Ödemelerinizi veznelerimizden veya Emlak Servisimizi arayarak öğrenebilir ve T.C. Ziraat Bankası Lapseki Şb. IBAN NO: TR84 0001 0000 7511 1283 2550 01 Nolu Hesaba gönderim yaparak ödeyebilirsiniz. Gönderim Açıklanması için Bizlerden Sicil Numaranızı öğrenmeyi unutmayınız’’ denildi.

Tuğba Kulasoy