CHP Lapseki Kadın Kolları Yönetimi, köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında bu hafta Dalyan Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.

Geçtiğimiz günlerde toplantı yaparak pandeminin yükünün kent genelinde azalmasıyla birlikte plan programını yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları İlçe Yönetimi Bu hafta Dalyan Mahallesini ziyaret etti. Ziyaretlere CHP Lapseki Kadın Kolu Eğitim Sorumlusu ve Mahalle Temsilcisi Emel Erol, Kadın Kolu Sekreteri Mersiye Vural, Kadın Kolu Yönetim Üyesi Süheyla Birtane ve İlçe Yönetimi Kadın Oluşumlarından Sorumlu Birgül Coşgun katıldı. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen üyeler hem hoş sohbette bulundu hem de sorunlarını dinlediler.

CHP Kadın Kolları Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Her hafta yapılmasına karar verilen pandemiden dolayı bir süredir yapılamayan mahalle ziyaretlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz CHP Lapseki Kadın Kolu Eğitim Sorumlusu ve Mahalle Temsilcisi Emel Erol, Kadın Kolu Sekreteri Mersiye Vural, Kadın Kolu Yönetim Üyesi Süheyla Birtane ve İlçe Yönetimi Kadın Oluşumlarından Sorumlu Birgül Coşgun Dalyan Mahallesi sakinlerimizi ziyaret ettiler. Hep birlikte hoş sohbetler edip yeri geldi dertleştiler’’ dedi.
 
Tuğba Kulasoy