CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hürmüz Avcı, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Çisem Özer ve yönetim kurulu üyeleri, Lapseki Kadın Kolu ve İlçe Başkanlığına ziyarette bulundular. Ziyaretlerde yeni üyelere rozetleri takdim edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı Teşkilatı üye sayısını arttırmaya devam ediyor. Partiye yeni kayıt yaptıran üyeler için pandemi kuralları kapsamında rozet töreni düzenlendi. CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hürmüz Avcı, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Çisem Özer ve yönetim kurulu üyeleri de ilçe başkanlığını ziyaret etti. Parti üyelerine rozetleri takdim edildi.
İlçe Kadın Kolları ziyaretlere ilişkin, ‘’CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hürmüz Avcı, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Çisem Özer ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Lapseki Kadın Kolu ve İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler. Parti içi projelerimizin, çalışmalarımızın konuşulduğu ve yeni aramıza katılan üyelerimizin rozet töreniyle taçlanan çok güzel ve verimli bir toplantı oldu. Nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz’’ dedi.

Tuğba Kulasoy