CHP İlçe Başkanlığı 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde farkındalık oluşturmak için Lapseki’nin dört bir yanında temizlik çalışması yapılarak çöp toplama etkinliği düzenlendi.

Kentte Dünya Çevre Günü çeşitli etkinlikleri kapsamında CHP İlçe Başkanlığı kent genelinde çöp toplama çalışması yaptı. Kentte düzenlenen etkinliğe CHP İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç ve diğer parti yöneticileri ile partili vatandaşlar katıldı. Bir araya gelen grup, özellikle çöp sorunu ile bilinen Dalyan Mahallesi’nde ve kentin diğer kesimlerinde çöpleri topladı. Sahil boyunca temizlik yapan CHP Teşkilatı yetkilileri yaptıkları açıklamalarda çevrenin önemine değindi.  Çevre gönüllüsü partililer, kentte poşetler dolusu çöp topladı. Ellerine aldıkları çöp torbaları ile yerlere atılan çöpleri toplayan CHP’lilere vatandaşlar da destek verdi.

LAPSEKİ VE DALYAN'DA ÇÖPLER TOPLANDI
Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki ilçe başkanlığı, ‘’5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle çevre sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için, Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki ilçe başkanlığı olarak  Lapseki ve Dalyan'da çöpleri topladık. Temiz çevre sağlıklı toplum demektir.  Yaşanılabilir bir dünya için kentimizi, doğamızı, havamızı ve suyumuzu korumalıyız. Unutmayalım ki, bizler doğanın sahibi değil, doğanın bir parçasıyız. Doğa insan olmadan da yaşar ama doğa ölürse insan yaşayamaz!’’ ifadeleri kullanıldı.

Tuğba Kulasoy