29 Ekim Cumhuriyet bayramının 98. Yıl dönümü Lapseki de AK Parti İlçe başkanlığı çarşı esnafına Türk Bayrağı dağıttı.
AK Parti ilçe başkanlığı tarafından organize edilen programa Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, Kadın kolları başkanı Aynur Okutucu ve Gençlik kolları başkanı Oğuzhan Çırak katıldı.
Programa katılan belediye başkanı Eyüp Yılmaz, çarşı esnafıyla yakından ilgilendi hayırlı işler dileyerek sorunlarını dinledi ve Cumhuriyet bayramını kutladı esnafların.
AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin ise yaptığı açıklamada ”Bu gün 29 Ekim Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıl dönümü ben bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları olamk üzere bu Cumhuriyeti bizlere armağan eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İlçede gün boyu kaymakamlık ve belediye tarafından  çeşitli etkinler oldu bizde teşkilatımız olarak ilçede ki esnaflarımıza ziyaret edip hem de bu günün anısına  29 Ekim Cumhuriyet bayramının 98. Yıl dönümü nedeniyle Türk bayrağı takdim ettik Çok güzel bir program oldu bildiğiniz gibi pandemi nedeniyle son iki yıldır programları tamanamıyla yapamıyorduk çok şükür bu günlere. Esnaflarımızla ayrıca durum değerlendirme imkânlıda bulmuş olduk”dedi.
 
Ercan Özçetin