Ezine çalışmaları tüm hızıyla süren Ezine Gıda OSB'nin durumunu görüşmek üzere muhtarla birlikte gerçekleştirilen toplantıda konuşan, İŞKUR Çanakkale İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, "Gerek firmalara insan kaynakları anlamında gerek kadınları gıda sektöründe kalifiye hale getirmek için kurum olarak iş birliğine hazırız" dedi.

Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, İŞKUR Çanakkale İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Ezine MYO Müdürü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, SGK İl Müdürü Hilmi Ercan, Ezine OSB Müdürü Alper Altınok, Sivil Toplum Kuruluşları ve muhtarlar tamamlanmakta olan Ezine Gıda Organize Sanayi'nin durumunu konuşmak için bir araya geldi.
Toplantıda Organize Sanayinin ilçe halkına özellikle kadınlara sağlayacağı istihdam olanaklarına değinen İŞKUR Çanakkale İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, "Gerek firmalara insan kaynakları anlamında gerek kadınları gıda sektöründe kalifiye hale getirmek için kurum olarak iş birliğine hazırız" şeklinde konuştu.
 
Haber Merkezi