Köylerde yapılan çalışmaları köy muhtarları ile birlikle yerinde incelemek  ve bilgi almak için Giden AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Halil Özer, Murat Gürşen, ilçenin köçük köylerinden biri olan Beybaş köyünde kısa bir süre önce alt yapı çalışmasının bitmesinin ardından ara vermeden köy içinde üst yapı kilit parke taş döşemesine başlanıldı.

AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Halil Özer, Murat Gürşen ortaklaşa yaptıkları açıklamada, Başkanlığını ilçe kaymakamımız Emre Öztürk’ün yaptığı ‘Köylere hizmet götürme birliği olarak ilçemize bağlı köy, küçük büyük demeden insanın yaşadığı her yere hizmet götürmeye devam ediyoruz.

 İlçenin küçük köylerinden biri olan Beybaş köyünde, köy içinde kısa bir süre önce alt yapısı bitirilen beybaş köyümüzde ara vermeden üst yapı çalışması kilit parke taş döşemesine başladık. Üst yapı çalışmlaarının yapıldığı yerleri Beybaş köy muhtarımız Murat Beceren ile birlikte gezdik oldukça güzel olduğunu hep birlikte tespit ettik.  Bu çalışmaları yaparken, Başta kaymakamımız Emre Öztürk olmak ürere, Çanakkale Milletvekilimiz Ayhan Gider, İçişleri bakan yardımcımız Bülent Turan’a bize her zaman dertsek verdikleri için çok teşekkür ediyoruz,  şeklinde konuştular. ERCAN ÖZÇETİN