CHP İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç Başkanlığında köy ziyaretleri yağmur çamur demeden devam ediyor. CHP İlçe Başkanlığı Yönetimi bu hafta Dişbudak, Beypınar, Çataltepe, Nusratiye ve Doğandere köylerine giderek üyelerle bir araya geldiler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe yönetiminin pandemi nedeniyle ara verdiği köy ziyaretleri yeniden başladı. İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, Eğitim Sekreteri Havva Sınmaz, Tarım ve Kooperatiften Sorumlu Başkan Yardımcısı Zöhre Koç ve İl Genel Meclis Üyesi Özkan Aldemir'den oluşan bir ekiple, Dişbudak, Beypınar, Çataltepe, Nusratiye ve Doğandere köylerine giderek üyelerle bir araya geldiler. Ayrıca köy muhtarlarını da ziyaret eden ekip köylerdeki sorunlarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

CHP İlçe Yönetimi, ‘’Gittiğimiz köylerde kahvehaneler kapalı diye ısrarla evinde ağırlayan, çayı demledik sizi bekliyoruz diyen ya da çayı termosla getirip ikram eden yüce gönüllü insanlarımızın her birine gösterdikleri ilgiye çok teşekkür ediyoruz.  Bu ilgi ve alaka motivasyonumuzu yükseltip çalışma şevkimizi arttırıyor. Kırsaldan kente hep birlikte ele ele verip, sorunlarımızın üstesinden gelerek ülkemizi daha güzel günlere taşıyacağız!’’ şeklinde açıklama yaptı.

Tuğba Kulasoy