Cumhuriyet Halk Partisi Lâpseki İlçe Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83.yılında, Atatürk Büstüne çelenk sunumundan sonra, Lâpseki İçdaş ÇİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 10 Kasım Atatürk'ü anma programına katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83.yılında, resmi törenlere katılan Cumhuriyet Halk Partisi Lâpseki İlçe Başkanlığı Lâpseki İçdaş ÇİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 10 Kasım Atatürk'ü anma programına da katıldı.
Partiden yapılan açıklamada,Cumhuriyetimizin ve partimizin Kurucusu ve ilk genel başkanımız büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83.yılında, Cumhuriyet Halk Partisi Lâpseki ilçe başkanlığı olarak saygı, özlem ve minnetle anıyoruz. Atatürk büstüne çelenk sunumundan sonra, Lâpseki İçdaş ÇİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 10 Kasım Atatürk'ü anma programına katıldık. Dünya liderlerine örnek olmuş büyük önder Atatürk'ün inancı, fikirleri ışığında, akılla, bilimle çalışacak ve hep birlikte O'nun devrimlerimi ve Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.
Tuğba Kulasoy