Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol, Lâpseki İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Kadın Kolları ile toplantı gerçekleştiren Başkan Erol, toplantıdan sonra, esnaf ziyaretine de katıldı. İl Başkanlığından yapılan açıklamada; “İktidar yürüyüşümüzde Cumhuriyet Halk Partisinin tüm kadroları mahallelerde ve köylerde halkımızla, esnafımızla bir araya gelerek çözüm üretmeye, umut olmaya devam edecek” notu düşüldü.
Lâpseki ve köylerinde saha çalışmalarını ve vatandaş ziyaretlerini aksatmadan devam ettiren CHP Lâpseki Kadın Kolları, Lâpseki İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol ile toplantı gerçekleştirerek,  değerlendirmelerde bulundu.
Toplantının ardında, tüm örgüt birlikte sahaya çıkarak esnaf ziyareti de gerçekleştirildi. İl Başkanlığından yapılan açıklamada;  İl kadın kolları başkanımız Sibel Erol, CHP Lâpseki İlçe başkanlığını ziyaret ederek ilçe kadın kollarıyla yaptıkları toplantıdan sonra esnaf ziyaretinde bulundular. İktidar yürüyüşümüzde Cumhuriyet Halk Partisinin  tüm kadroları mahallelerde ve köylerde halkımızla, esnafımızla bir araya gelerek çözüm üretmeye, umut olmaya devam edecek” notu düşüldü.
Tuğba Kulasoy